Home > Exchange 2010 > Exchange 2010 Owa Not Working Reason=0

Exchange 2010 Owa Not Working Reason=0

Contents

This should not replace normal troubleshooting steps. Line: 7 Char: 1 Error: Syntax Code: 0 URL: https://localhost/owa/auth/logon.aspx?url=https://localhost/owa&reason=0 Nothing loads. Reply Cliff Mason says: October 16, 2011 at 9:30 pm This just saved my life. Reply Giulio says: December 17, 2012 at 11:07 am Thanks a lot, easy and very useful trick| Reply dazed and confused says: December 18, 2012 at 12:22 am Thank you very this content

Home Timeline Sitemap Contact Desktop Desktop Tech (Apple Mac) Desktop Tech (Windows) Electronics Arduino Stuff Server Admin Hosting Tech Hosting Tech (Cpanel/Linux) Hosting Tech (Windows & IIS) Windows Server Networking Virtualization The message, instead of going to the Sent Items folder, sits in the Outbox indefinitely. Reply jettarat says March 11, 2009 at 3:08 pm Uninstall Rollup6 and Install Rollup6 everything is completed. Microsoft Customer Support Microsoft Community Forums TechCenter   Sign in United States (English) Brasil (Português)Česká republika (Čeština)Deutschland (Deutsch)España (Español)France (Français)Indonesia (Bahasa)Italia (Italiano)România (Română)Türkiye (Türkçe)Россия (Русский)ישראל (עברית)المملكة العربية السعودية (العربية)ไทย (ไทย)대한민국 (한국어)中华人民共和国 (中文)台灣

Owa Blank Page Exchange 2013

If it still doesn’t work, go back into the anonymous edit and change the bullet from IUSR to ‘Application pool identity’ to get it working. Exchange server software Mobility & Wireless Outlook Addons OWA Addons POP3 Downloaders PST Management Reporting Security & Encryption SMS & Paging Tips & Tricks Webinars White Papers Featured Products Featured Book He lives in Brisbane, Australia, and works as a consultant, writer and trainer. To fix this issue you must start updatecas.ps1 in the Exchange Management Shell.

Great and easy fix. WServerNews.com The largest Windows Server focused newsletter worldwide. Reply Neil Osborne says: December 23, 2011 at 12:48 pm Good Day, I ran the fix in the command shell, but still getting the blank page on OWA. Outlook Web App Didn't Initialize Resolution #2 Enable and start the IIS services (which are required for the Client Access Server role) and run the Update Rollup again.

After unchecking the box rest the IIS and WWW Publishing services it worked. Reply Thom says July 16, 2009 at 12:07 am I had the exact same problem, with a to me unknown cause, but had no luck with the mentioned solutions (uninstalling/reinstalling rollups, it's Alive! (3501) Post navigation Previous PostFix: Exchange 2010 error when trying to log into OWA or ECP using Administrator onlyNext PostHow to: Reset Blackberry device from command line Categories Azure says: June 18, 2012 at 12:59 am You just saved the rest of my Fathers Day, thank you!

Aborting. Reason 9 Quite simple and saved a lot of time. After installing the latest 2010 Exchange server I ran into the usual issue of the OWA (Outlook Web Access) site giving a blank page with a url something like this /owa/auth/logon.aspx?url=https://server.domain.com/owa/&reason=0 Thanks!

Owa Blank Page Exchange 2010

There is so much garbage advice related to fixing this so thank you for being the real deal! Reply AvD says: December 26, 2012 at 9:45 pm Glad i found this. Owa Blank Page Exchange 2013 Thanks a lot buddy! Exchange 2010 Owa Blank Page After Login So, that's what I tried.

Reply Michael L. http://intrascol.org/exchange-2010/exchange-2010-sp1-owa-not-working.html Name (required) Mail (will not be published) (required) Website CAPTCHA Code * « Groupwise 7 to Exchange Server 2010 approach How to quickly purge Exchange 2010 mailboxes » TagsAdministration Automation Bug Internet searches said that a common problem was that RPC over HTTP wasn't installed.  A quick check showed that yes, in fact it was installed (I can verify that OWA has Reply Brad says: August 30, 2012 at 9:51 pm Thank you very much. How To Run Updatecas Ps1 Script

Reply MyTekki says April 20, 2011 at 2:13 am I ran into this with a brand new installation of Server 2008 R2 x64 Enterprise and Exchange 2007 SP3. I'll have a beer dedicated to you. Many thanks! have a peek at these guys If this is the case, contact us for further assistance. ****IMPORTANT***** Do not use the IIS 7 console to manually remove these virtual directories, this causes problems when you try to

Our OWA is not customized. I-ready Click on the highest version number, which in this case was 14.1.420.0. Thanx bro.

Reply Gianni says: January 30, 2013 at 10:32 am AWESOME, this is THE solutions thank you much much Reply Austin says: February 10, 2013 at 3:12 am OH MY GOD!

  1. Then I get a blank page with the URL highlighted in Pink and a Pink "Certificate Error" box next to it.
  2. This worked!
  3. Takes a while to figure out the Update Rollup has been pushed down the pipe at you and is the likely culprit.

RunspaceId : a0ada4e2-4793-441a-97d2-61a1b492d735 AuthenticationMethod : FBA MailboxServer : LocalSite Also the solution in this thread is not working for me: http://www.experts-exchange.com/Software/Server_Software/Email_Servers/Exchange/Q_25056352.html Can someone point me in the right derection as to solve this problem? 0 Comment Question by:MCSE3737 Facebook Twitter At D:\Program Files\Microsoft\Exchange Server\bin\UpdateOwa.ps1:36 char:13 + add-PSSnapin <<<< -Name Microsoft.Exchange.Management.PowerShell.Admin [09:41:56] *********************************************** [09:41:56] * UpdateOwa.ps1: 2010/1/30 上午 09:41:56 [09:41:57] Updating OWA on server LHEXCH07A [09:41:57] Finding OWA install path on the Reply Adam B says: January 4, 2013 at 5:53 pm FYI for those who have never used powershell, just open the exchange management shell as administrator cd to c:\ and then

We respect your email privacy Popular Resources Latest Articles Exchange Server 2016 Migration - Installing the First Exchange 2016 Mailbox Server Exchange Server Role Based Access Control in Action: Using Management I installed IIS before Exchange and did not select the required IIS options. Reply Frank says: October 31, 2011 at 10:48 pm Thanks very much for this Brilliant post. http://intrascol.org/exchange-2010/exchange-2010-cas-not-working.html For those who said the RPC solution fixed it for them, that's because you already ran the script.

Reply SHAH says February 24, 2014 at 7:57 pm Mr.Thom, I too faced same problem in the OWA, re installing the cert. Verify the name of the snap-i n and try again. Thanks (in reply to Sembee) Post #: 3 RE: owa not working - 15.Jul.2008 9:35:15 PM karbo Posts: 16 Joined: 31.Jan.2008 Status: offline As Sembee eluded to: Remove-OWAVirutalDirectory and